kahvakuula

Kahvakuula vahvistaa koko kehoa

Kahvakuula on ergonominen väline monipuolisen kehonkäytön harjoittamiseen yksin, ryhmässä, liikkeessä, taidollisesti tai staattisesti. Kahvakuulaharjoittelu tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia kehittää omaa lihaskuntoa.
Nimensä mukaan kahvakuula on rautakuula jossa on kahva. Yksinkertainen ja pyöreä muoto mahdollistaa hyvin erilaisten liikeratojen tekemisen. Voisi sanoa että kahvakuula harjoitteiden rajana on vain kokemuspohja, mielikuvitus ja fysiikka.


Girya- kahvakuulaharjoittelua on harrastettu aktiivisesti Venäjällä jo yli vuosisata. Nykymuotonsa Venäjällä saavuttanut Girya -harjoittelu on lähes kansallislaji. Harjoittelutapoja on syntynyt useita. Pääasiassa harrastusmuotoja on kolme: kilpa (girevoysport)-, kunto- ja taitoharjoittelu (jonglöörikilpailut).
Kahvakuula voimaharjoituksessa korostuu tasapaino, liikeratojen puhtaus, koko kehon käyttö sekä taloudellinen voimantuotto. Vetäjänä on Juri Levkin.Ohjaajana taitava Juri Levkin

Kahvakuulaharjoittelu on ollut osa hänen voimaharjoitteluaan mm. voimistelu-, pikaluistelu- ja budoharrastusten ohessa. Jurin mielestään kahvakuulaharjoittelulla voi vahvistaa omaa suoritustaan melkein missä tahansa muussa urheilulajissa.


Juran harjoituksista vaikuttunut harrastaja kertoo:
"Juraa inspiroi taidon oppiminen. Voiman käytön minimointi ja taito-osioiden korostaminen tekevät harjoituksesta mielenkiintoisen paketin. Toistoja tulee huomaamatta. Suomenkielinen opetus ja perehtyminen liikunnan ohjaukseen sekä laaja näkemys kahvakuulaharjoittelusta lajin kotimaasta, näkyy osaamisena joka on harvinaislaatuista Suomessa"


Tiedustelut: puh. 040 739 6002 tai info@turkuaikikai.fi

ALOITA

KAHVA-KUULA