aSAHI

ASAHI ON SUOMALAISTA TERVEYSLIIKUNTAA

Asahi on terveysliikuntaa, joka vahvistaa vastustuskykyä ja huolehtii kehostasi. Asahissa harjoitellaan myös hengitystä. Hengityksen ja liikkeen yhdistyessä saamme stressiä poistavaa liikuntaa.


Korona-aika ja asahi

Korona vaikuttaa myös asahi-harjoitteluun. Sinulla on mahdollisuus osallistua asahi-harjoituksiin tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin.

Lisäksi meillä on verkkotunnit torstaisin ja sunnuntaisin.


Asahi sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Laji on kehitetty länsimaalaiselle ihmiselle sopivaksi terveysliikunnaksi Se on yksinkertaista, kokonaisvaltaista ja tehokasta terveysliikuntaa, joka auttaa ihmistä kohentamaan terveyttään ja elämänlaatuaan. Asahin liikkeet ovat rauhallisia ja ne tehdään hitaan hengityksen tahdissa. Perusliikeharjoituksessa harjoitetaan, avataan ja rentoutetaan järjestelmällisesti koko kehoa.

koulutettu asahiohjaaja

Meillä voit maksaa myös Edenred- ja Smartum-korteilla

Edenred

Voit maksaa myös Edenred-palvelun tuotteilla kortilla, kännykällä tai seteleillä.

Edenred
smartum

Voit maksaa myös Smartum-palvelun tuotteilla kortilla, kännykällä tai seteleillä.

Smartum
epassi

Voit maksaa epassilla. Hae nimellä Asahi Risto Lehto haun kautta.

Aloita asahi.

ePassi

Koulutukset, yksityistunnit ja pienryhmät ovat osa asahiharjoittelua

Oletko kiinnostunut lisäoppiin asahista sekä terveysliikunnasta omaan hyvinvointiisi. Tilaa yksityistunti. Tutustumme tarkemmin , miten voimme parantaa hyvinvointiasi asahin avulla.

Asahia voit tilata myös ryhmälle kuten työpaikalle, kerhoon, opiskelupaikalle, urheiluseuralle...mihin vaan. Voimme tehdä teemaa pidemmällä tapahtumalla tai kyseessä voi olla lyhyt taukoliikunta tai asahiesittely. Kysy lisää.


Koulutukset

Kiinnostaako sinua syvempi asahiosaaminen? Kouluttaudu C-ohjaajaksi. Asahi Nordicin kouluttaja Risto Lehto kouluttaa sinusta C-ohjaajan. Tämä taso mahdollistaa sekä oman että läheisten hyvinvoinnin ohjaamisen sekä myös ammattimaisen ohjaustoiminnan.

Kysy lomakkeella tai sähköpostilla.


Tutustu kouluttajaan ja koulutuspaketteihin Risto Lehdon sivuilta.

Tervetuloa mukaan oli kokemusta tai ei.  Asahia pystyy aloittamaan ilman aikaisempaa kokemusta tai kurssia.Asahi sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Laji on kehitetty länsimaalaiselle ihmiselle sopivaksi terveysliikunnaksi Se on yksinkertaista, kokonaisvaltaista ja tehokasta terveysliikuntaa, joka auttaa ihmistä kohentamaan terveyttään ja elämänlaatuaan. Asahin liikkeet ovat rauhallisia ja ne tehdään hitaan hengityksen tahdissa. Perusliikeharjoituksessa harjoitetaan, avataan ja rentoutetaan järjestelmällisesti koko kehoa. 


Asahin pääohjaajana toimii Asahi Nordicin kouluttaja ja ohjaaja Risto Lehto.


Tervetuloa mukaan oli kokemusta tai ei. Asahia pystyy aloittamaan ilman aikaisempaa kokemusta tai kurssia.


Harjoitusajat ja hinnat

  • Torstaisin klo 17.15-18.00
  • Sunnuntaisin klo 11.15-12.00

Ensimmäinen kokeilukerta on aina ilmainen

Asahi soveltuu niin ikääntyville, raskaana oleville, kuin nivel- ja selkävaivoista kärsiville. Huonokuntoiset ja ylipainoiset pääsevät mukaan jo ensimmäisessä harjoituksessa, kukin voimiensa mukaan. Asahin hitaat ja venyttävät liikkeet sopivat erinomaisesti urheilijoille palauttavana harjoituksena treenien jälkeen. 

Kaikki liikkeet tehdään pystyasennossa ja suoritukset ovat helppoja, mutta harjoitus vaikuttaa kehoon monipuolisesti. Asahia pystyy myös tekemään istuen kotona, työssä, opiskellessa ja jopa lentokoneessa ehkäisemään pitkän lentomatkan rasituksia.


Tilaa asahi-ohjaaja työpaikallesi tai esim. rankan seminaarin yhteyteen virkistämään osallistujia ja antamaan puhtia loppupäivälle. Harjoituksessa tulee sisäisesti lämmin, mutta se ei aiheuta hikeä eikä vaadi erikoistiloja tai urheiluvälineitä.Tunteja on mahdollista saada yksittäin tai esim.10 kerran kurssina. 


Lisätietoa asahista: http://www.asahinordic.com

asahi nordic

Hinnat

  • Kertamaksu 10 € / 5 €*
  • 10 kerran kortti 70 € / 35 €*Asahi Nordicin jäsenet 60 €
  • 20 kerran kortti 135 € / 65 €*Asahi Nordicin jäsenet 120 €


*Alennettu hinta eläkeläiset, työttömät ja opiskelijat.
Voit maksaa käteisellä, kortilla tai liikuntaseteleillä ja mukaan voi tulla milloin tahansa. Meille käyvät maksuvälineinä Smartumin ja Edenredin kortit. Jos maksat tilille, on tilinumero FI88 5710 9720 0356 75. Maksun saaja on Doandwear Risto Lehto tmi
Laita viestikenttään Asahi sekä maksajan nimi.

Harjoituspaikat:

Linnankatu 61, Shaolin. Katso kartta yhteystiedoista.


Pakkarinpuisto kesäaikaanTUTUSTU ASAHIIN. ASAHI ON SUOMALAISTA

TERVEYSLIIKUNTAA, JOKA PERUSTUU TUTKITTUUN TIETOON

ALOITA 

ASAHI

Shaolinin asahilomakkeen viestit ohjataan suoraan asahin vastuuohjaajalle Risto Lehdolle osoitteeseen risto@ristolehto.net.