Meillä voit harjoitella eri lajeja itsepuolustuksesta hyvinvointiin

iaido

Shaolin dojolla on mahdollisuus harjoitella yli kymmentä eri lajia. Shaolinin periaatteeseen ei kuitenkaan kuulu kilpailu. Kaikkien lajien lähtökohtana on harrastajansa henkinen kehittyminen. Shaolin dojo on perinteinen budokoulu. Tämä perinne on jatkunut meillä jo vuodesta 1977. Shaolin dojolta löytyy tuttujen lajien jokusta myös sellaisia, joita et muualta löydä.

Taistelulajien lisäksi Shaolin dojo tarjoaa hyvinvointilajeja.

Opettajamme ovat kokeneita, pitkän linjan harjoittelijoita kuten Ilpo Jalamo, Petteri Silenius, Jari Nevalainen, Kai Westersund, Jura Levkin.

Kurssitoiminnan lisäksi saat meiltä räätälöityjä yksityis- ja ryhmätunteja sekä työhyvinvointia.

Perinteiset budolajit

Itämaiset taistelulajit ovat käytännössä japanilaisia budolajeja, joissa historiallista harjoittelua koristaa käyttäytymissäännöt, perinteiset asusteet ja eri väristen vöiden astejärjestelmä. Esimerkiksi Shaolinilla harjoiteltava karate on ollut salimme tarjonnassa alusta asti eli vuodesta 1977. Aikidoa ja jujutsua on harjoiteltu vuodesta 1991.

Tutustu lajeihin:

Shaolin dojolla harjoitellaan myös budolajeista vapaaottelun suuntaan muokattua MMA:ta (Mixed martial arts).

Aseharjoittelu on osa perinteistä harjoittelua

Aseharjoittelu on ollut alusta asti isossa roolissa Shaolin dojolla. Taistelulajien historiaan ovat aseelliset tekniikat kuuluneet osana sotataitoa. Aseettomiin tekniikoihin turvauduttiin vasta sitten, kun oma ase ei ollut enää käytössä. Moniin kamppailulajeihin kuuluu harjoittelu aseellista hyökkääjää vastaan tai kun molemmilla osapuolilla on ase.

Tutustu lajeihin, joissa aseharjoittelu on mukana joko pääosassa tai osana harjoittelua:

Monipuolista ja tervehenkistä liikuntaa lapsille

Shaolin dojolla on harjoittelua myös lapsille. Lasten harjoittelussa huomioidaan lasten normaalit liikunnalliset tarpeet leikinomaisella harjoittelulla. Lapset opetetaan toimimaan ryhmässä ja huomioimaan kaverit ja arvostamaan toisia ihmisiä. Tunneilla liikutaan paljon, pelataan, leikitään. Budoharjoittelu on kuitenkin tärkeä osa harjoittelua. Shaolin dojon lasten liikunta on edullista.

Seuraavat lajit tarjoavat toimintaa lapsille:

Ota meihin yhteyttä


Kerro meistä kavereillesi

  • paidat vaatteet