Vuokraa salia tapahtumiisi tai pitempiaikaiseen käyttöön

neuvottelu

Shaolin dojon salia on mahdollisuus vuokrata tapahtumiin aina tuntivuokrauksesta viikonloppuihin sekä pitempiin vuokrajaksoihin. Jos lajisi tarvitsee toimipistettä, tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla mukaan Shaolin dojon perheeseen. Näin saat yhteisen tekemisen ilot ja edut käyttöösi.

Haluatko vuokrata saliamme tai saunaa? Laita viesti ja kerro, milloin ja millaiselle ryhmälle haluat? Lähetä sähköpostia.

Monipuoliset harjoitustilat

alasali

Shaolin dojon toisen kerroksen salissa on tatamilattia. Lattia on pehmeä erilaisiin lattiailla tehtäviin harjoitteisiin sekä esim. itsepuolustusharjoituksiin. Sali on jaettavissa pienempiin osiin, jos haluat pitää intiimimmän pienryhmätapahtuman.

Neljännessä kerroksessa on puinen lattia. Lattia soveltuu sellaisiin lajeihin, joissa tatamia ei tarvita.

Sauna ja neuvottelutilat

yläsali

Salimme neljännessä kerroksessa ovat sauna sekä kokoustilat. Tila on tarkoitettu myös lajiharjoitteluun. Tarjoamme mahdollisuuden vuokrata saunatilaa sekä neuvottelutilaa. Saliin saa 16 hengen neuvottelupöydän. Sitä voi käyttää neuvottelujen ja koulutusten lisäksi pienimuotoisiin juhlatilaisuuksiin. Saunaan mahtuu kerralla n. 10-15 saunojaa. Saliin mahtuu kerralla tilaisuudesta riippuen 20-35 henkeä.

Yläkerran salista on hyvät näkymät kaupungin kattojen yli Aurajoen suuntaan.

Tarkista varaustilanne

Tuntivuokraus

Vuokraamme salia yksittäistapahtumiin joko itsenäiseen käyttöön tai Shaolin dojon ohjaajan mukana ollessa. Yksittäistapahtumat ovat edullisia ja esimerkiksi n. 1-2 tuntia ohjelmasisällöstä riippuen maksaa 200-250 euroa. Siihen sisältyy ohjaaja. Lisäksi on mahdollisuus varata sauna edulliseen lisähintaan.

Tiloja voi vuokrata kokouksiin ja tapahtumiin myös ilman Shaolinin tarjoamaa ohjausta tai koulutusta. 

Pitempijaksoiset kurssit ja varaukset

Aiotko pitää kurssin tms. ja tarvitset siihen tilaa? Tiedustele Shaolin dojoa tapahtumaasi. Teemme sinulle tarjouksen sen mukaan, millaista aikaa ja tilaa tarvitset.

Vakiovuorot

Haluatko lajillesi harjoitustilaa? Tervetuloa Shaolin dojolle. Osana Shaolinin lajiperhettä saat verkostoitumisen edut. Edullisella vuokrapanoksella olet mukana Shaolinin markkinointi- ja salitoimintaryhmässä. Saat käyttöösi toimiston, yhteistyökumppanien tuen, markkinointitukea ja ennen kaikkea pääset toimimaan mukavien ihmisten kanssa.

Ota yhteyttä info@shaolin.fi tai täytä lomake.

Kuvia salitiloista

Alasali tatamilattialla

eteinen  Alakerran eteinen  pukuhuone  Naisten pukuhuone

sali Alakerran sali ja peiliseinä

Yläkerran salissa on puulattia sekä sauna

  yläkerta Yläkerran eteinen ja saunan suihkutila

suihku Pienemmän pukuhuoneen suihku

yläsali Yläsali

shaolin Yläsali

Ota meihin yhteyttä


Kerro meistä kavereillesi

  • paidat vaatteet