Vuokraa salia tapahtumiisi tai pitempiaikaiseen käyttöön

Shaolin dojon salia on mahdollisuus vuokrata tapahtumiin aina tuntivuokrauksesta viikonloppuihin sekä pitempiin vuokrajaksoihin.

Haluatko vuokrata saliamme? Voimme järjestää myös ohjaajan, jolloin saat ainutlaatuisen tapahtuman. Laita viesti ja kerro, milloin ja millaiselle ryhmälle haluat? Lähetä sähköpostia.

Monipuoliset harjoitustilat

alasali

Shaolin dojon toisen kerroksen salissa on tatamilattia. Lattia on pehmeä erilaisiin lattiailla tehtäviin harjoitteisiin sekä esim. itsepuolustusharjoituksiin. Sali on jaettavissa pienempiin osiin, jos haluat pitää intiimimmän pienryhmätapahtuman.

 

Tarkista varaustilanne

Tuntivuokraus

Vuokraamme salia yksittäistapahtumiin joko itsenäiseen käyttöön tai Shaolin dojon ohjaajan mukana ollessa. Yksittäistapahtumat ovat edullisia ja esimerkiksi n. 1-2 tuntia ohjelmasisällöstä riippuen maksaa 200-250 euroa. Siihen sisältyy ohjaaja. Lisäksi on mahdollisuus varata sauna edulliseen lisähintaan.

Tiloja voi vuokrata kokouksiin ja tapahtumiin myös ilman Shaolinin tarjoamaa ohjausta tai koulutusta. 

Pitempijaksoiset kurssit ja varaukset

Aiotko pitää kurssin tms. ja tarvitset siihen tilaa? Tiedustele Shaolin dojoa tapahtumaasi. Teemme sinulle tarjouksen sen mukaan, millaista aikaa ja tilaa tarvitset.

Vakiovuorot

Haluatko lajillesi harjoitustilaa? Tervetuloa Shaolin dojolle. Osana Shaolinin lajiperhettä saat verkostoitumisen edut. Edullisella vuokrapanoksella olet mukana Shaolinin markkinointi- ja salitoimintaryhmässä. Saat käyttöösi toimiston, yhteistyökumppanien tuen, markkinointitukea ja ennen kaikkea pääset toimimaan mukavien ihmisten kanssa.

Ota yhteyttä info@shaolin.fi tai täytä lomake.

Alasali tatamilattialla

eteinen  Alakerran eteinen  pukuhuone  Naisten pukuhuone

sali Alakerran sali ja peiliseinä

Ota meihin yhteyttä


Kerro meistä kavereillesi

  • paidat vaatteet