Räätälöidyt ryhmätunnit vahvistavat yhteishenkeä ja antavat iloa tapahtumiin

Shaolin dojo tarjoaa virkistäviä tapahtumia yksityisryhmille sekä yrityksille. Kerää porukka kasaan tai tuo työntekijäsi tunnille. Voimme myös järjestää vakiotunnin vain sinun ryhmällesi.

Kiinnostaako palvelumme työhyvinvointiin tai muulle ryhmätoiminnalle? Laita viesti ja kerro, milloin ja millaiselle ryhmälle haluat ja mikä kiinnostaa? Lähetä sähköpostia.

Työhyvinvointi on osa toimivaa yritystä

Työntekijän hyvä kunto niin fyysisesti kuin henkisesti on tärkeä osa yrityksen menestystä. Shaolin dojo tarjoaa tekijöillesi ainutkertaisen tapahtuman tai sitten räätälöimme kurssin pitkäjänteiseen työhvyinvointiin. Tutustu lajeihimme ja tiedustele, miten voisimme sinun tekijöitäsi auttaa.

  • Työhyvinvointi voi olla itsepuolustustapahtuma tai -kurssi. Opetamme varautumaan niin hyökkäykseen kuin niinkin arkiseen asiaan kuin liukastumiseen.
  • Ehkäpä tekijäsi tarvitsevatkin mielenhallintaa ja keskittymistä. Niihin meillä on lajeja, jotka keskittyvät tällaiseen itsensäkehittämiseen.
  • Joskus on aika hikoilla hyvä olo. Haasta työkaverisi painimatolla. Tulkaa kokeilemaan vapaaottelun jännitystä ohjatussa tilanteessa turvallisesti.
  • Kahvakuulaharjoittelu saa koko kehon hereille. Shaolin dojolla saat kahvakuulaharjoittelua, jossa opetettaan oikeaoppinen nosto, kahvakuulan hallinta, vartalon oikea asento, oikea tapa hengittää. Ja lukemattomia toistoja tulee huomaamatta.

Kerää kaveriporukka ja tulkaa Shaolinille harjoittelemaan tuttujen kesken

Meille voi tulla myös ihan kaveriporukassa. Vuokraa salia vaikka polttareihin, synttäreihin tai ihan vaan mukavaan yhdessäoloon. Voitte harjoitella omin päin tai sitten saatte meiltä osaavan ohjaajan pitämään teille mielenkiintoisen tunnin.

Voit tulla myös polttariporukalla ja järjestämme ikimuistoisen tapahtuman. 

Ohjaajat ovat kokeneita ammattilaisia

Ilpo Jalamo: mielenhallinta ja keskittyminen, karate, tai chi, asahi, chi kung (qigong)

Petteri Silenus: mielenhallinta ja keskittyminen, aikido, chi kung, shiatsuterapeutti

Kai Westersund: itsepuolustus, jujutsu, tai chi, chi kung

Risto Lehto: asahi, aikido

Timo Oehlandt: itsepuolustus, karate

Akeel Alkangaray: hikijumppa, vapaaottelu

Juri Levkin: hikijumppa, kahvakuula, aikido

Mia Kuusisto: Mindful Body, Nia

Ota meihin yhteyttä


Kerro meistä kavereillesi

  • paidat vaatteet