salitilaa

Vuokraa salitilaa tapahtumiisi tai vakiovuoroiksi

Shaolin dojon salia on mahdollisuus vuokrata tapahtumiin aina tuntivuokrauksesta viikonloppuihin sekä pitempiin vuokrajaksoihin.

Haluatko vuokrata saliamme? Voimme järjestää myös ohjaajan, jolloin saat ainutlaatuisen tapahtuman. Laita viesti ja kerro, milloin ja millaiselle ryhmälle haluat? Lähetä sähköpostia.


Kokoukset ja pienryhmät

Salillamme on myös pienempi n. 60 m2:n studiotila, BudoStudio, jossa voit pitää koulutuksia tai pienryhmätunteja. Tilassa on myös oma WC sekä pieni keittiötila. 


Monipuoliset harjoitustilat

Shaolin dojon toisen kerroksen salissa on tatamilattia. Lattia on pehmeä erilaisiin lattiailla tehtäviin harjoitteisiin sekä esim. itsepuolustusharjoituksiin. Sali on jaettavissa pienempiin osiin, jos haluat pitää intiimimmän pienryhmätapahtuman.


Tuntivuokraus

Vuokraamme salia yksittäistapahtumiin joko itsenäiseen käyttöön tai Shaolin dojon ohjaajan mukana ollessa. Yksittäistapahtumat ovat edullisia ja esimerkiksi n. 1-2 tuntia ohjelmasisällöstä riippuen maksaa 200-250 euroa. Siihen sisältyy ohjaaja. Lisäksi on mahdollisuus varata sauna edulliseen lisähintaan.
Tiloja voi vuokrata kokouksiin ja tapahtumiin myös ilman Shaolinin tarjoamaa ohjausta tai koulutusta.
Pitempijaksoiset kurssit ja varaukset
Aiotko pitää kurssin tms. ja tarvitset siihen tilaa? Tiedustele Shaolin dojoa tapahtumaasi. Teemme sinulle tarjouksen sen mukaan, millaista aikaa ja tilaa tarvitset.


Vakiovuorot


Haluatko lajillesi harjoitustilaa? Tervetuloa Shaolin dojolle. Osana Shaolinin lajiperhettä saat verkostoitumisen edut. Edullisella vuokrapanoksella olet mukana Shaolinin markkinointi- ja salitoimintaryhmässä. Saat käyttöösi toimiston, yhteistyökumppanien tuen, markkinointitukea ja ennen kaikkea pääset toimimaan mukavien ihmisten kanssa.


Ota yhteyttä info@shaolin.fi tai täytä lomake.


Tarkista varaustilanneTUTUSTU SALIMME MONIPUOLISIIN TILOIHIN JA 

VARAA MEILTÄ TILAA.

TULE MEILLE