YKSITYISRYHMÄT YKSITYISTUNNIT

Räätälöidyt ryhmätunnit vahvistavat yhteishenkeä

Shaolin dojo tarjoaa virkistäviä tapahtumia yksityisryhmille sekä yrityksille. Kerää porukka kasaan tai tuo työntekijäsi tunnille. Voimme myös järjestää vakiotunnin vain sinun ryhmällesi.

Kiinnostaako palvelumme työhyvinvointiin tai muulle ryhmätoiminnalle? Laita viesti ja kerro, milloin ja millaiselle ryhmälle haluat ja mikä kiinnostaa? Lähetä sähköpostia.


Salitilaa isoille ryhmille sekä myös pienryhmille

Meillä on tarjolla kaksi salia. Pääsali on 180 m2:n harjoitussali, joka soveltuu isoille ryhmille (n. 30-40 henkeä). Lisäksi meillä on BudoStudio, jossa on 60 m2:n tila pienryhmille (n. 15-20 henkeä).

Lue lisää saleistamme.


Työhyvinvointi on osa toimivaa yritystä

Työntekijän hyvä kunto niin fyysisesti kuin henkisesti on tärkeä osa yrityksen menestystä. Shaolin dojo tarjoaa tekijöillesi ainutkertaisen tapahtuman tai sitten räätälöimme kurssin pitkäjänteiseen työhvyinvointiin. Tutustu lajeihimme ja tiedustele, miten voisimme sinun tekijöitäsi auttaa.

  • Työhyvinvointi voi olla itsepuolustustapahtuma tai -kurssi. Opetamme varautumaan niin hyökkäykseen kuin niinkin arkiseen asiaan kuin liukastumiseen.
  • Työterveys ja terveysliikunta kulkevat käsi kädessä ja siihen tarjoamme täysin suomalaista asahi-terveysliikuntaa stressin poistoon sekä kehon hyvinvointiin.
  • Ehkäpä tekijäsi tarvitsevatkin mielenhallintaa ja keskittymistä. Niihin meillä on lajeja, jotka keskittyvät tällaiseen itsensäkehittämiseen.
  • Joskus on aika hikoilla hyvä olo. Haasta työkaverisi painimatolla. Tulkaa kokeilemaan vapaaottelun jännitystä ohjatussa tilanteessa turvallisesti.
  • Kahvakuulaharjoittelu saa koko kehon hereille. Shaolin dojolla saat kahvakuulaharjoittelua, jossa opetettaan oikeaoppinen nosto, kahvakuulan hallinta, vartalon oikea asento, oikea tapa hengittää. Ja lukemattomia toistoja tulee huomaamatta.


Kerää kaveriporukka ja tulkaa Shaolinille harjoittelemaan tuttujen kesken

Meille voi tulla myös ihan kaveriporukassa. Vuokraa salia vaikka polttareihin, synttäreihin tai ihan vaan mukavaan yhdessäoloon. Voitte harjoitella omin päin tai sitten saatte meiltä osaavan ohjaajan pitämään teille mielenkiintoisen tunnin.


Yksityistunnit ja pienryhmät

Haluatko kehittää omaa osaamistasi yksityisopetuksessa? Se onnistuu. Asiantuntevat ohjaajamme räätälöivät toiveesi mukaan ohjelman joko lyhyelle jaksolle tai jopa säännölliseksi viikkotunniksi.


Pienryhmät

Tiedustele Masterclass-tuntejamme. Järjestämmä 4-6 -hengen Masterclass-tunteja, jotka ovat 10 kerran kursseja. Kurssin teema suunnitellaan yhdessä ohjaajan kanssa. Hinta on 200 euroa/henki.


Ohjaajat ovat kokeneita ammattilaisia

Ilpo Jalamo: mielenhallinta ja keskittyminen, karate, tai chi, asahi, chi kung (qigong)

Petteri Silenus: mielenhallinta ja keskittyminen, aikido, chi kung, shiatsuterapeutti

Kai Westersund: itsepuolustus, jujutsu, tai chi, chi kung

Risto Lehto: asahi, aikido

Akeel Alkangaray: hikijumppa, vapaaottelu

Juri Levkin: hikijumppa, kahvakuula, aikido

TUTUSTU SALIMME TOIMINTAAN JA TULE MUKAAN. 

OPI ITSEPUOLUSTUSTA. LÖYDÄ UUSI HARRASTUS.

HUOLEHDI TERVEYDESTÄSI.

TULE MEILLE