Mindful Body lieventää stressiä

Mindful Body on kehoa ja mieltä huoltava, kiireen ja stressin pysäyttävä rauhallinen syvävenytystunti, jonka aikana pysähdytään kuuntelemaan,mitä omalle keholle kuuluu?

Kyseessä on kuitenkin paljon enemmän kuin pelkkä venyttelytunti;konsepti on luotu kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parantamiseen sekä sen tueksi jokapäiväisessä elämässä. Jokaisella tunnilla paneudutaan erikseen tietyn kehon alueen HOITOON eli kyseessä on pikemminkin hoitomuoto.

Tunti opettaa tulkitsemaan oman kehon viestejä, tunnistamaan kireyksiä,kiputiloja ja heikkouksia sekä sitä kuinka näitä voi kehittää ja omaa olotilaa parantaa. Alkulämmittely voitelee niveliä, parantaa kudosten verenkiertoa sekä hapensaantia ja avaa kehon liikeratoja. Tasapaino-,kehonhallinta- sekä pilates-osiot vahvistavat kehon syviä lihaksia ja niiden hallintaa tukien hyvää, avonaista ryhtiä ja vahvaa kehoa.Venyttelyosiossa lihasten aineenvaihdunta sekä hapensaanti vilkastuvat huomattavasti ja niiden avulla kehosta poistuu sinne kertyneitä kuona-aineita. Rentouttava musiikki, hengitykseen keskittyminen ja hetkeen pysähtyminen auttavat vähentämään stressiä ja rentouttamaan kehon lisäksi mieltä. Tunti opettaa kehon tuntemusta sekä auttaa kuuntelemaan mitä oma keho viestii ja miltä liike tuntuu siinä ainaisen suorittamisen sijaan. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat huolehtia kehostaan ja nauttia pysähtymisestä kysyen samalla, mitä omalle keholle kuuluukaan?

Mindful Body -tunteja pidetään Shaolin dojolla ryhmille tilauksesta,ota yhteyttä mia.kuusisto@mindfulbody.fi

http://mindfulbody.fi

www.facevizio.com

Ota meihin yhteyttä


Kerro meistä kavereillesi

  • paidat vaatteet