Asahi on suomalaista terveysliikuntaa

Asahi sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Laji on kehitetty länsimaalaiselle ihmiselle sopivaksi terveysliikunnaksi Se on yksinkertaista, kokonaisvaltaista ja tehokasta terveysliikuntaa, joka auttaa ihmistä kohentamaan terveyttään ja elämänlaatuaan. Asahin liikkeet ovat rauhallisia ja ne tehdään hitaan hengityksen tahdissa. Perusliikeharjoituksessa harjoitetaan, avataan ja rentoutetaan järjestelmällisesti koko kehoa. Kurssiohjaajina toimivat Anna-Katarina Silfvenius, Risto Lehto ja Salla Vesterlund.

Tervetuloa mukaan oli kokemusta tai ei. Asahia pystyy aloittamaan ilman aikaisempaa kokemusta tai kurssia.

  • Torstaisin liikkeiden opettelua sekä asahia eri painotuksin kuten hartiat, selkä, tasapaino
  • Sunnuntaisin yleistunti

Asahin kesäkausi ja hinnat ajalla 3.5-5.8.2018

Asahi jatkuu kesälläkin. Seuraavassa kesähinnat ja aikataulut.

3.5-21.6. jaksolla:

  • torstaisin klo 17.30-18.15
  • sunnuntaisin klo 11.15-12.00

12.7.-2.8. jaksolla:

  • torstaisin klo 17.30-18.15

Sunnuntaina 5.8. jatkuvat normaalit yleisajat eli torstai ja sunnuntai. 5.8. kuuluu vielä kesäjaksoon.

Hinnat:

  • Koko kesäjakso/20 kertaa 80 € / 50 €*
  • 10 kertaa 50 € / 30 €*
  • Kertamaksu 5 € /3 €*

* opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset

Voit maksaa käteisellä tai liikuntaseteleillä ja mukaan voi tulla milloin tahansa. Meille käyvät maksuvälineinä Liikunta-, Kulttuuri- ja Virikeseteli, sekä Sporttipassi. Jos maksat tilille, on tilinumero FI88 5710 9720 0356 75. Maksun saaja on Doandwear Risto Lehto tmi
Laita viestikenttään Asahi sekä maksajan nimi.

Asahi soveltuu niin ikääntyville, raskaana oleville, kuin nivel- ja selkävaivoista kärsiville. Huonokuntoiset ja ylipainoiset pääsevät mukaan jo ensimmäisessä harjoituksessa, kukin voimiensa mukaan. Asahin hitaat ja venyttävät liikkeet sopivat erinomaisesti urheilijoille palauttavana harjoituksena treenien jälkeen. Kaikki liikkeet tehdään pystyasennossa ja suoritukset ovat helppoja, mutta harjoitus vaikuttaa kehoon monipuolisesti. Asahia pystyy myös tekemään istuen kotona, työssä, opiskellessa ja jopa lentokoneessa ehkäisemään pitkän lentomatkan rasituksia.

Tilaa asahi-ohjaaja työpaikallesi tai esim. rankan seminaarin yhteyteen virkistämään osallistujia ja antamaan puhtia loppupäivälle. Harjoituksessa tulee sisäisesti lämmin, mutta se ei aiheuta hikeä eikä vaadi erikoistiloja tai urheiluvälineitä.Tunteja on mahdollista saada yksittäin tai esim.10 kerran kurssina. 

Lisätietoa asahista: http://www.asahinordic.com

Budotarvikkeet

Ota meihin yhteyttä


Kerro meistä kavereillesi

  • paidat vaatteet

  • Varimport