Shaolinin blogi kertoo budosta, kamppailusta, terveydestä ja salin toiminnasta

Shaolinin blogi on siirtymässä kotisivujemme yhteyteen. Aikaisemmat blogitekstit ovat osoitteessa shaolindojo.blogspot.fi

Shaolinin blogi

Henkilökuvassa Mouliko Halén, 7. dan aikido

23.10.2018
Ollipekka Kangas, aikido 3. dan

Sympaattinen ja taitava Mouliko Halén, 7. dan aikido, saapuu Turkuun Shaolinin salille taas marraskuussa. Ollipekka Kangas esittelee meille tämän Suomen ystävän. Mouliko Halén on 7.dan Aikikai Tokyo ja Sunyata Aikido Dojon perustaja ja... Lue lisää »

Takaisin dojolle eli miten palata pitkän tauon jälkeen harjoituksiin

24.8.2018
Turkka Kuvaja, aikido 3.dan

Aikido ja siihen rinnastettavat kehon-ja mielen lajit voivat olla elinikäinen harrastus, jopa elämäntapa. Ne kulkevat harrastajan mukana, tavalla tai toisella, elämänvaiheesta toiseen. Tätä taustaa vasten ajateltuna on myös täysin... Lue lisää »

Aikido-penskat aitaa maalaamassa

7.8.2018
Petteri Silenius

Tämä juttu ilmestyi Suomen Aikidoliiton lehdessä numerossa 1/2018 Kaipaatko haasteita aikidossa? Ukemin hallintaa äänettömästi ja äärimmäisen pehmeänä alastulona. Uken horjuttamista pelkällä tahdonvoimalla ja niin, että pari sortuu... Lue lisää »

Tai chin push hands -seminaarissa Saksassa

19.4.2018
Marja Heiskanen, tai chi, karate, kobujutsu

Eräänä helmikuisena iltana se välähti. Olen harjoitellut tai chita kymmenen vuotta Shaolinilla Ilpo Jalamon johdolla. Nyt aika olisi kypsä lähteä katsomaan, mitä muualla tapahtuu. Googlaamisen jälkeen löysin mielenkiintoisen oloisen... Lue lisää »

Sprinttaa itsesi kuntoon

25.1.2018
Marja Heiskanen, FT, LitM

Viime vuosina kovatehoisesta intervalliharjoittelusta eli HIIT-harjoittelusta on tullut kuntoilun megatrendi. Kyseessä on treenimuoto, jossa kovalla teholla tehtävät työjaksot, intervallit, vuorottelevat lepojaksojen kanssa. Saatat törmätä... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »

Ota meihin yhteyttä


Kerro meistä kavereillesi

  • paidat vaatteet