9.11. Aikidopäivä: peruskurssi ja kertauspäivä

Tule mukaan aikidopäivään 9.11. Shaolinin salille Linnankatu 61

Aikidon perusteet aloittelijoille intensiivikurssina


Aloita uusi harrastus. Intensiivikurssi alkaa yhden päivän intensiivipaketilla eli opimme perusliikkumista ja perustekniikkaa. Harjoittelemme turvallista kaatumista, hyökkääjän ohjaamista ja vastaanottoa, liikkumista kamppailutilanteessa. Aikido on hauskaa ja saat uusia ystäviä ja hyvän harrastuksen.

Salimme sijaitsee jokirannassa lähellä föriä. Salilta on kiva lähteä treenin jälkeen vaikka kahville jokirantaan.


Kurssi alkaa intensiivipäivällä ja jatkuu sitten arkipäivisin keskiviikkoisin klo 19.00-20.00 ja sunnuntaisin klo 19.00-20.30.

Tammi-helmikuun vaihteessa on kurssi käyty ja sen jälkeen siirryn jatkokurssin myötä normaaliin harrastusrytmiin.


Koko kurssin hinta on 120 euroa ja opiskelijat 100 euroa.Osoitteemme on Linnankatu 61, 2. kerros.


Back to aikido -päivä


Onko aikido jäänyt joskus kesken? Vai joku toinen budolaji? Perusteet ehdit jo aloittamaan tai kävit peruskurssin kokonaan. Vai onko muuten vaan vuosia kertynyt kalenteriin ja vatsan peitteisiin sitten viime treenikerran? Aikido kiinostaa, mutta et tohdi hypätä mukaan, jos taidot ruostuneet. Ei hätää! Tule back to aikdo -päivään. Pidetään hauska aikidon kertauspäivä. Ehkä tapaat jopa vanhoja tuttuja. Ohjauksesta vastaavat vanhat tutut kurssiohjaajat OIlipekka Kangas, 3. dan ja Risto Lehto, 3. dan. Päivän hinta on 30 euroa. Paluupäivän jälkeen voit jatkaa taas normitreeneissä kuin ei mitään.


0
Feed

Jätä kommentti