Ajankohtaista

Tule kesä-asahiin

31.5.2018

Tule mukavaan kesäjumppaan Asahin parissa. Asahi sopii oli sitten kuuma kesäpäivä tai sadetta. Asahi on yksinkertaista, kokonaisvaltaista ja tehokasta terveysliikuntaa, joka auttaa ihmistä kohentamaan terveyttään ja elämänlaatuaan. Asahin... Lue lisää »

14.-15.4. Pystyottelun perusteet -seminaari

15.1.2018

Shaolin Academy järjestää Ilpo Jalamo shihanin, 7.dan, viikonloppuseminaarin aiheesta pystyottelun perusteet. SEMINAARI ON AVOIN KAIKILLE LAJITAUSTASTA RIIPPUMATTA! Teemana on pystyottelun perusteet: Aiheina mm. liikkuminen, suojaus, asento... Lue lisää »

24.2. asahin aloittelijakurssi

10.1.2018

Asahi terveysliikunnan perusteet aloittelijalle Asahin perusteet aloittelijoille -kurssi järjestetään Turussa 24.2. Linnankadulla Shaolinin salilla klo 12.15-17.15.. Kurssin aikana käsitellään asahin periaatteet teoriassa ja... Lue lisää »

KORJAUS AIKAAN 11.2. Shiatsuseminaari - johdatus japanilaiseen hierontaan

1.1.2018

HUOM! UUSI AIKA 11.2. Shiatsuseminaari on johdatus japanilaiseen hierontamenetelmään sekä käytännössä että teoriassa. Opit yksinkertaisia tapoja helpottaa selkä-, hartia- ja niskavaivoja. Opettajana on diplomishiatsuterapeutti Petteri... Lue lisää »

Kurssit alkavat kurssinäytöksellä 28.1.

1.1.2018

Tule mukaan peruskursseillemme Kurssimme ovat alkaneet, mutta vielä mahtuu mukaan. Lajien vastuuhenkilöt löydät yhteystiedoista. Kysy lisää. Seuraa ilmoitteluamme kevään kursseista. Päivitämme sitä mukaa, kun ne... Lue lisää »

Ota meihin yhteyttä


Kerro meistä kavereillesi

  • paidat vaatteet